Om os

Hvem er vi?
TELETEKNIK er et firma der har eksisteret i over 22 år og har en lang tradition for at hjælpe mennesker og tilpasse løsningerne sådan, at de passer til lige netop dem.
Vi sætter en ære i at yde en god service hver gang, vi er ude ved en opgave og vi kører først når det virker.

Lidt historie.
TELETEKNIK blev grundlagt i 1993 af den tidligere ejer Jens Vind. Med hans mangeårige baggrund inden for
elektronik var det naturligt for ham at arbejde med special løsninger inden for dette område.

Nye folk bag, men stadig samme ånd.
Jens brændte for at hjælpe mennesker og det gør vi også. Efter præcis 20 år med forretningen gik Jens på pension og overlod firmaet til nye kræfter. TELETEKNIK er nu blevet en del af den lidt større virksomhed Sunds El A/S. Vi er et team af medarbejdere, der går op i at levere et godt resultat, og vi er kendte for at have øje for detaljen og ikke gå på kompromis.

TELETEKNIK A/S dækker hele Danmark og har hovedsæde i Midtjylland.

BrianJensMichaelPå billedet ses de 2 nye indehavere yderst i sort. Fra venstre er det Brian Bank Christensen og Mikael Ejgaard Knudsen.
I midten ses Jens Vind, tidligere indehaver af TELETEKNIK.

Hvad kan vi?
TELETEKNIK er en virksomhed, der har specialiseret sig inden for alarmer og kaldeanlæg til ældre og handicappede. Vi beskæftiger os også med omgivelseskontrol, der gør det muligt for den bevægehandicappede at betjene TV, radio, lys, åbne døre, -vinduer og -gardiner ved hjælp af f.eks. en kind-kontakt eller lignede.

Derudover sælger vi også dør– og vindues åbnere.
Til de opgaver der kræver ændringer i el-installationen eller fremføring af stærkstrøm / 230V, er der ikke længere brug for at skulle ud og rekvirere en anden elektriker, da TELETEKNIK’s nye ejer også er et Aut. El-installationsfirma, hvilket gør, at vi kan udføre hele opgaven.